539 citiri

Ostentativ, acei oameni mi-au arătat că au datele mele personale și solicitările pe care le-am făcut către Garda de Mediu

Hai să încep cu exemplul pe care l-am trăit pe propria-mi piele.
Am făcut sesizare către Garda Națională de Mediu. Am trimis imagini, am trimis filmulețe, vizavi de depozitările ilegale, masive, de ordinul hectarelor. Garda Națională de Mediu a retrimis-o către Ilfov, Ilfovul a trimis-o către Poliția Locală, delegându-și atribuțiile de instituție publică în mod ilegal. Și mai departe, datele mele personale au ajuns de la poliția locală din Chiajna, pe telefoanele infractorilor, celor care se ocupau de crimă organizată. Ostenativ, acei oameni mi-au arătat că au datele mele personale și solicitările pe care le-am făcut către Garda de Mediu. Deci avem o instituție a statului care și-a delegat iresponsabil și ilegal atribuțiile către o altă instituție subordonată primăriei, și o instituție a primăriei care a trimis datele personale către structura de crimă organizată.

Octavian Berceanu
activist de mediu
fost consilier general la Primăria București
fost consultat Greenpeace
fost consilier al Președintelui Comisiei de Mediu din Senat
fost inginer silvic la Romsilva
(România sufocată: poluarea aerului din București și munții de gunoaie „uitați” de autorități, 03 februarie 2021, min. 17:04, disponibil aici)

Back To Top